<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d519136574981691510\x26blogName\x3dpecahrahsia\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pecahrahsia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pecahrahsia.blogspot.com/\x26vt\x3d-442522268568549139', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
url.blogspot.com
WELCOME


:D

Best view in IE Photobucket


HELLO 2012 :) BYE 2011 :(
Monday, 9 January 2012

assalamualainkum , sorry cause lambat buat pasal entry ni , ainaa busy lee , eceehh haha , okayy sedeh sikit cause 2011 dahh pegi cause nak kene tinggalkan form 1 , tahun ni tak boleh main main dah , cause tahun depan dah nak PMR 0,o , tak sangka ehhehh , kakak angkat ainaa ade kate tahun ni jgn main main dah cause dye dah menyesal dahhh , bila time form 2 main main , ainaa takut sikit , hehe . lepas kakak angkat aina gtau cenggitu ainaa ngan kawan kwan ainaa duduk depaaaaaaaaaaaaan skali tauu , punye lahh semangat , haha , ainaa dah tak bolehh on9 sangat dahh , cause nak kene STUDY ! OMG ! hehe . maybe ainaa pon tak selalu update blog sangat dahhhh , kalau ade mase jee ainaa update k ? hmm , okayy lahh thats all for today , i have to go . byebyebyebyebyebyeebybye

writtern @01:44

Alhamdulillah , God give a second chance
Wednesday, 28 December 2011

assalamualaikum , sorry , cause dah lama GILA tak update blog , cause seminggu jalan jalan , first pegi kl , then balik kampung then pegi kl balik , fuhh , pening . back to the topic , alhamdulillah sangat cause God give me a second chance for a live , harituu (ahad ke isnin tak sure) ainaa accident , terukk gilaa , first first mcm ni , ada lahh satu kerete myvi ni tayar dye tercabut , pastuu abah ainaa nak lepaskan diri daripada tayar or kerete tuuu langgar kerete , abah ainaa pon pecut lahh , tapii tayar tuu langgar jugak katt kerete ainaa , pastuu tayar tuu terpelanting , ingatt kann dahh lepas , pastuu tetibe punggung kerete myvi langgar punggu kerete ainaa , kerete ainaa pon hilang kawalan , then kerete ainaa belah depan langgar divider belah kiri , pastuu dye berpusing , punggung pulakk langgar divider kirii , orang kat dalam tuu mmg bergegar lahh , lepastuu time tuu ainaa pulakk tengah tidur , badan ainaa ikut kereta lahh pusing sana pusing sini , mmg badan ainaa bengkak bengkak arhh , sebenanya cerita ni ainaa denga daripada abah ainaa , hee , nak tengok tak gambar kerete ainaa ? jap eh
teruk kann , kalau korang tengok skali mesti korang ingat orang kat dalam tuu dah mati kan ? hmm , kitorang yg kat dalam pon mmg fikir nak matii jee , mmg Allah nak selamat kan kitorang agak nye ,sebenanye kan sebelum bende ni belaku ainaa dahh mimpi dahh bende ni , ituu yg buatt ainaa sedeh gilaa uh , ainaa nangis gilaa kot harituu , pastuu kann nak tau tak , org iran yg langga kitorang , pastuu dye kate 'sorry guys' rase mcm nak ckap sorry naik lorry lahh heh ,
okayy lahh nak cerita tuu je , thanks for reading k , byebye

writtern @05:04

MY HAPPY DAY !
Monday, 12 December 2011

Assalamualaikum korang ! apa khabar ? hehe , hari sabtu harituu ainaa tengok TWILIGHT SAGA , okayy lahh cerita dye , tak de lahh boring sangat , nak tengok OMBAK RINDU tapi takde tiket ,tapikann kakak ainaa kate jgn tengok , cause cerita tuu boringg sikit , lagi satu kakak ainaa kate cerita dye tak same sangat dengan novell ,  nasib baik tak tengok OMBAK RINDU , tapii tetap nak tengok sebenanye , nanti nak suruh mama beli astro first lahh kalau ada lah kann ? hmmmm . pastuuu tikett TWILIGHT pukul 4:30 , time tuu baru pukul 12 lebehh , tak tauu nak buat ape dahh , thenn kitorang karokk lahh ape lagii hee ,karok punye karok ,dah pukul 1 lebeh , pastuu g toilet japp hee , pastuuu nak g mkn cause darii pagi tak mkn :'( , pastuu g lahh MCD sampai je kat MCD penuh gilaaaaaaaaaa org , cause ituu time , time lunch , pastuu buat muke lapar pegii food court , mkn nasii ayam ngann air coke sedeh gilaa , ituu pun tak habiss tetibe tak de selera hmm , pastuu fatin kate dye nak pegii CAPCOM , pastuu kitorang pegii lahh , main drum , main guitar , main bola jaring , ermm lagii satu main lost world game tembak tembak , terokgilaa kitorangg haha , dahh lahh kitorang jee yg mcm perempuan kat situu , yg lain semua laki , pastuu dahh puas mainn , pukul 4 kitorang pegii beli popcorn , tak sabar gile kitorang start TWILIGHT pukul 4:30 lagii setengahh jamm nak tunggu haha lawak , pastuu kitorang duduk kitorang bergossip , then dahh bolehh masukk , pastuuu tengok punye tengok , dah pukul 6:15 , semua dah risauu mak marahh haha , nasibb baik time tuu kakak ainaa ade kat jj skalii , bolehh balik ngan dye , firstt firstt kann dye call dlm cinema , dye dah nak balik , hatii dahh risauu dahh , nakk balik ngan sape kan , pastuu bilee kelua tuu tengok dye ngan pakwe dye tengah bayar parking , nasib baik dye nampakk ainaa , thenn dye terus panggil , pastuu byebye kat kawan , pastuu cabutt , pastukann semalam hari ahad pon ainaa keluaa jugakk -,- haha , tapi ngan mak ainaa & ngan kakak ainaa yg lagi satuu , sebab mak dah janji ngann dye nak belikan bantal -,-  , pastuu dah sampai katt sane , suruh lahh dye pilih ,  then dye bukannye pilih bantal tapi dye pilih bear yg berhargaaaa RM100 , bilee ainaa tengok jee hargaa dye rase nak sepakk dye kuatt kuatt , eeeeeeeeee ! bear tuu bear ladybird , comel lahh jugakk hmmm , okayy tutup cerita ,



okayy lahh ituu jee nak cerita , 
okayy byebyebyebybybyebye

writtern @01:49

TAK SABAR DAHH :)
Wednesday, 7 December 2011

assalamualaikum ..
korang ape khabar ?
dah lama tak update blog ..
bila fikir fikir mmg nak update tapi tak de cerita ,
sebab hari hari same jee ,
pagi pagi mak kejut subuh ,
pastu tidoo balik , pastuu pukul 11 or 12 baruu bangun ,
pastuu mandi mandi , gosok gigi , pakai baju ,
pastuu dahh wangi baruu lahh makan ,
makan pon asik bende yg same jee , nasi goreng , roti hotdog , nasi berlauk , MAGGI -,-
penatt dahh asik bende yg same jee ,erm
pastu lepas mkn , tengok tv ,online , pastuu tup tup dah petang ,
mak balik , pastuu mestii mak ckap ni : ainaa , buat airr , angkat baju :
penattdahh dengarr suruhh lahh buat bende lainn , erm
tp tak pe , demi MAK TERSAYANG <3
pastuuuuu tengok cerita nada cinta , tentang dhia ,
lepastuu mkan mlm , onlineeee , tidoo pukul 2,3 pagii -,-


okay okay okayy ,
backk to topic , TAK SABAR DAHH ,
firstt firstt , rancang nak pegii jj bersama kawan kawan tersayang , daniesha and fatin puteri
sbb nak tengok OMBAK RINDUU ataupun TWILIGHT SAGA , n nak beli barang sekolahh selebeh nyee jenjalan ,
thenn daniesha mmg ajk kitorang tengok twilight , tapi kitorang yg nak tengok ombak rindu ,
ainaa sebenanye tak kesahh , kalau ikot kan hatii mmg nak tengok due due , tapi DUIT DUIT ! hee
lepastuu dengar cite semalam fatin n family dye dahh pegii tengok ombakk rinduu ,
ermm , sedehh sikitt sebenarnyee , tp nak buat cam ne kan , 
kalau tak nak pegii bolehh tak hee ? kalau dorang tanye knp ? sbb sedeh takdpt tengok ombakk rinduu haha
okayokay just kidding -,- hee
yeyyyyyyy sabtuu nak tengok twilight sagaa , edward yg hensem tuu , bella kembar i tuu haha *KIDDING -,-
TAK SABAR DAHH NIIII !
tak pelahh , untuk ombakk rinduu ,tunggu astro firstt k ? heee 


okayokayokayy , byebye erveryone

writtern @23:01

JEALOUS *
Wednesday, 30 November 2011

assalamualaikum ~ ~
harini boring , tak tau mau buat ape ,
nak post blog pon tak tauu pasal ape ,
erm , then tengok lahh tutorial pasal shawl shawl ni semua kan ?
yg buat tutorial tuu semua comel comel ,
sukaa tengok ,
mau tengok mau tengok ?
kejap kejap tengahh carii ni ermm
haa nah nah klik jee , ENJOY !
comel tak comel tak ? comel kan ?
nnti nak buatt jugakk lahh , nak buat tutorial ,
nanti korang tengok lahh tauu ermm haha
*tak maluu gilaa promote video sendiri -,-



okayy lahh tak tau mau ckapape dahh ,
thanks for your supporting ,
byebyebyebyebyebyebyebye

writtern @04:26

TAK GUNA !
Sunday, 27 November 2011

assalamualaikum ...
ee sakit hatii betul dgn abg aku ni ,
aku baruu nak syok dgn lappy baru aku ,
thenn dye tetibe ceroboh bilik aku ,
then ambik lappy tuu ,
muka tembokkk gilaaaaaa , eeee
dahh lahh gunaa lama gilaa , dari start bolaa n skarang dah habis bola 1 jam kemudian -,-
lepastuu biasa laa kan barang baruu ,
mestii lahh kene charge 8 jam kan ? kan ? kan ?
ainaa dahh ckap kat dye dahh ,
jgn gunaaa kalau dahh habis beteri ,
charge n jgn gunaaa , then dye degil gilaaaaa ,
pastuu ainaa mengadu kat mak ,
mak kate ckap kat dye dahh stop main ,
then ainaa warning lahh kat dye ,
ainaa ckap camm ni , dahh lahh tu jgn main dahh ,
nanti rosak sape mau gantii ,
then dye boleh kate " tak pe biaa aku ganti "
OMG ! banyak nye duit dye , hutang kakak aku pon tak terbaya -,- *baru rm30
haaa mampoihh p kat hg lahh MOHD TAUFIQ B JAMALUDDIN
aku dah mls nak lyn kau dah !
sampai benda alah tu rosakk baruu kau nak insaf kan ? hg p main bende tuu sampai mati naaaaaaa !!



okayy , nasib baik ade my blog ,
bolehh lahh aku luahkan perasaan tak banyak pon sikit ,
thanks too my blog <3
okayy tuu jee byebyebyebyebyebyebye

writtern @08:43

KUALA LUMPUR MALI !

assalamualaikum ,,
mau cerita mau cerita hee
semalam ainaa pegi kl ,
sebelum sampai kl , kitorang stop at tanjung malim ,
ada org kawennnn ,dua rumah pulakk tuu ,
kenyang gilaaaaaaa , pastuu baru lahh pegi kl
pegi kl cause pak cik ada buat kenduri anak dye ,
sorang cukur jambul , dua org lagiii sunatt ,
sebelum pegii rumah pakcik pegii ambek kakak dulu at uitm puncak perdana,
tunggu dye bersiapp , 1 JAM ! hehh ,
pastuu baruulahh pegi rumah pakcik,
ramai gilaa , n meriah gila , dahh mcm kendurii kawennnnn ,
anak dye comel gilaa , tapi tak sempatt mauu capture,
cause sebok sangatt , hmm
lepastuu pegii rumah mak teh ainaa plakk ,
tidoo sane , rumahh dye best ! love it , ade mcm mcm ,
lepastuu esk pagi nye pegi low yat pulakk ,
beli lappy n printer kakak for study ,
dan sekarang ainaa tengah guna lappy dye :)
pastuu anta kakak yg kat puncak perdana tuu balik ,
lappy yg ainaa pakai ni kakak yg kat arau tuu ,
dye tak balik lagii so TERUS guna lappy dye hee
sekarang kat rumah dahh ,
sayang sangat cause langsung takde gamba , cause tak de mase mau capture hmm


k lahh thats all for today ! byebyebyebyebye :)

writtern @04:13