<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d519136574981691510\x26blogName\x3dpecahrahsia\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pecahrahsia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pecahrahsia.blogspot.com/\x26vt\x3d-442522268568549139', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
url.blogspot.com
WELCOME


:D

Best view in IE Photobucket


HOSPITAL ..
Saturday, 29 October 2011

assalamualaikum ,  apaa khabar semuaaa ? *ecehh gaya mcm ramai je yg bace :))
i hope you are 
my mother are in a hospital now :(
sedeh gilaa , first first haritu mak masuk cause kekurangan darah ,
second abah pulakk masuk cause tulang belakang abah mcm terseliuh sampai panggil ambulance tauu ,
third makk masuk balikkk cause demam n tekak mak mcm benanah *benanah or menanah ? hee
mak masuk hospital pantai putri ipoh ,
ayuhh lahh kita melawatt heee
mak kat sini dah 5 harii , gilaa lamaa ,
pastuu semalam dr teh ckap mak ada talesemia 
*alaa tak tau ejeee ,mcm kekurangan darahh lahh , phm lahh sendiri yee haha
i'm in the hospital now cause nak jaga mak kesian mak sengsorang ,
*mcm ank yg solehah tak ?hee
mak masuk hari rabu ,
masee tu kann deepavali , then mak cutii 
pastuu mak msak lahh ,
lepass je mak masak terus mak masuk dalam bilik ,
mak kate pening ,
then dlm pukul 5 cam tuu , 
abahh panggill suruh urut makk , thenn okayy lahh kan ,
pastuu mak mcm menggigil satuu badan , 
aku dahh risau dahh cause time aku ngan mak je kat rumah ,
abah ngan abg yg first pegi kebun -,-
pastuu abg yg second and third pegii buat hal dye , 
kakak aku yg second pegi keje parksonn *haha okayy lawak sikit
kakak aku yg first kat uitm perlis, arau , takkan nak terbang kot kan ?hee
pastuu dlm pukul 5 stengah tu aku kemas kemas rumahh , then abg aku pun balik ,
thenn terus pergi hospital ,
sampai sampai je terus ambek wilcaa 
terus terbang pegii kecemasann , nurse lelaki tuu dah lahh pondan -,-
lama gilaa aku tunggu , pukul 8 baruu selesai , 
hmm pastuu tepon abh suruhhh ambekk , baru nak tidoo kat hospital tetibe baru teringat
esknye skolah -,-
kesian mak sengsorang at hospital ,

ada lagi satu cerita , hee kakak aku plak kukunye dicabut
ee mengerikan tak ?haha
nak tengok? nak tengok?
haa inilahh dye kaki kakak ku yg agak burukk haha
kitorang mmg tak sangaka yg dye kene cabut kuku,
first dye cam ni daging yg kat tepi kuku tuuu dye mencengkam kuku ,
thenn dye tahan 2 ke 3 bulann tauu , mmg lahh tak bolehh usik sikit  pon, 
kalau gatal jugak nak usik , mmg berdarah banyaakk gilaa
pastuu dahh tak tahan kitorang pegi poliklinik ipoh jaya , 
dr jaspal singh mmg ganas gila , dye terus cabut ,
PERGHHHHHHHH
akuu walaupun tak tengok , bilaa kakak aku cerita gelii gilaa n takut gilaaaaaa 

hmm , ituu JELAH ceritaa harini hee ,
PECAHRAHSIA tak ? haha
okayy lhh byebye  

*at hospital :))

writtern @19:48

WEBCAM :)
Sunday, 23 October 2011

 assalamualaikum ,
how are u today ? heee *terspeak london lahh pulakk 
pada dua tiga hari yg lepas , 
kami ke mcd untuk menyiapkan folio dan mengulangkaji , =,=
okayy , saja gedik sikit ,
harituu kitorang pegi mcd ,
untuk menyiapkan folio ,
pastuu ade sorang mamat ni ,
dengan spec merah nye tuu , *megerikan
pandang kitorang semacam
kitorang dahh takut dah ,
pastuu kitorang pindahh masuk kat dalam ,
dengan bangga nye kami mengeluarkan lappy kami ! yeahh ! haha
kitorang ni punya lah miskin , minum air coke n french fries *entah betul ke tak eje nye -,-
sembang punya sembang punya sembang ,
akhirnya siap jugakk 
pastuu dahh siap on9 lah ape lagi ,
tetibe kakak on9 , dye tak tau yg aku bawak lappy ,
lagi sikit dye nak bagi tau mak , nasib baik dye baik hati ,
kalau tak PECAHRAHSIA
pastuu dah nak balik
boring , pastuu webcam :) 
yg pakai tudung hitam tu daniesha , yg pakai spec tuu aku :) , yg tudung kelabu fazzlina , yg tudung wane coklat ni plak fatin

ecehhh , kami mmg bajet comel *dorang comellahh aku takk -,-

 danieshaa mmg cenggitu :)
 senyummmmmmm , tak fhm dengan daniesha haha
 ecehhhhhh +,+
 tak senonoh =,=
THE END 
thanks for reading n watching :)
byebye 
  


writtern @01:23