<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d519136574981691510\x26blogName\x3dpecahrahsia\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://pecahrahsia.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://pecahrahsia.blogspot.com/\x26vt\x3d-442522268568549139', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> <iframe src="http://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID=3054107564476057249&blogName=url.blogspot.com&publishMode=PUBLISH_MODE_BLOGSPOT&navbarType=BLACK&layoutType=CLASSIC&homepageUrl=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2F&searchRoot=http%3A%2F%2Furl.blogspot.com%2Fsearch" height="30px" width="100%" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" id="navbar-iframe" frameborder="0"></iframe> <div id="space-for-ie"></div>
url.blogspot.com
WELCOME


:D

Best view in IE Photobucket


JEALOUS *
Wednesday, 30 November 2011

assalamualaikum ~ ~
harini boring , tak tau mau buat ape ,
nak post blog pon tak tauu pasal ape ,
erm , then tengok lahh tutorial pasal shawl shawl ni semua kan ?
yg buat tutorial tuu semua comel comel ,
sukaa tengok ,
mau tengok mau tengok ?
kejap kejap tengahh carii ni ermm
haa nah nah klik jee , ENJOY !
comel tak comel tak ? comel kan ?
nnti nak buatt jugakk lahh , nak buat tutorial ,
nanti korang tengok lahh tauu ermm haha
*tak maluu gilaa promote video sendiri -,-



okayy lahh tak tau mau ckapape dahh ,
thanks for your supporting ,
byebyebyebyebyebyebyebye

writtern @04:26

TAK GUNA !
Sunday, 27 November 2011

assalamualaikum ...
ee sakit hatii betul dgn abg aku ni ,
aku baruu nak syok dgn lappy baru aku ,
thenn dye tetibe ceroboh bilik aku ,
then ambik lappy tuu ,
muka tembokkk gilaaaaaa , eeee
dahh lahh gunaa lama gilaa , dari start bolaa n skarang dah habis bola 1 jam kemudian -,-
lepastuu biasa laa kan barang baruu ,
mestii lahh kene charge 8 jam kan ? kan ? kan ?
ainaa dahh ckap kat dye dahh ,
jgn gunaaa kalau dahh habis beteri ,
charge n jgn gunaaa , then dye degil gilaaaaa ,
pastuu ainaa mengadu kat mak ,
mak kate ckap kat dye dahh stop main ,
then ainaa warning lahh kat dye ,
ainaa ckap camm ni , dahh lahh tu jgn main dahh ,
nanti rosak sape mau gantii ,
then dye boleh kate " tak pe biaa aku ganti "
OMG ! banyak nye duit dye , hutang kakak aku pon tak terbaya -,- *baru rm30
haaa mampoihh p kat hg lahh MOHD TAUFIQ B JAMALUDDIN
aku dah mls nak lyn kau dah !
sampai benda alah tu rosakk baruu kau nak insaf kan ? hg p main bende tuu sampai mati naaaaaaa !!



okayy , nasib baik ade my blog ,
bolehh lahh aku luahkan perasaan tak banyak pon sikit ,
thanks too my blog <3
okayy tuu jee byebyebyebyebyebyebye

writtern @08:43

KUALA LUMPUR MALI !

assalamualaikum ,,
mau cerita mau cerita hee
semalam ainaa pegi kl ,
sebelum sampai kl , kitorang stop at tanjung malim ,
ada org kawennnn ,dua rumah pulakk tuu ,
kenyang gilaaaaaaa , pastuu baru lahh pegi kl
pegi kl cause pak cik ada buat kenduri anak dye ,
sorang cukur jambul , dua org lagiii sunatt ,
sebelum pegii rumah pakcik pegii ambek kakak dulu at uitm puncak perdana,
tunggu dye bersiapp , 1 JAM ! hehh ,
pastuu baruulahh pegi rumah pakcik,
ramai gilaa , n meriah gila , dahh mcm kendurii kawennnnn ,
anak dye comel gilaa , tapi tak sempatt mauu capture,
cause sebok sangatt , hmm
lepastuu pegii rumah mak teh ainaa plakk ,
tidoo sane , rumahh dye best ! love it , ade mcm mcm ,
lepastuu esk pagi nye pegi low yat pulakk ,
beli lappy n printer kakak for study ,
dan sekarang ainaa tengah guna lappy dye :)
pastuu anta kakak yg kat puncak perdana tuu balik ,
lappy yg ainaa pakai ni kakak yg kat arau tuu ,
dye tak balik lagii so TERUS guna lappy dye hee
sekarang kat rumah dahh ,
sayang sangat cause langsung takde gamba , cause tak de mase mau capture hmm


k lahh thats all for today ! byebyebyebyebye :)

writtern @04:13

CONTEST !
Thursday, 24 November 2011

assalamualaikum ~
ainaa nak join satu contest ni ,
sesiapa yg nak masuk contest ni jugakk just  klik  
okayy ? hee




ini lahh entry nyee ,
cantik takk ? hmm , biasa je kan ?
doa kan ainaa mng k ?         
 daniesha & fatin puteri aku tag name korang k ?
hrp korang tak kesah , heeeeee

k lahh byebye :)

writtern @06:54

AUUMMMMMMMM ! HARIMAU MUDA !
Monday, 21 November 2011

assalamualaikum ,,,
alhamdulillah Malaysia menang jugak akhirnya ,
first first bila tengok indon dah 1 goal pada masa pertama ,
ingatkan Malaysia dah tak de harapan ,
rupe rupe nye adaaaa ,
tak suka dekat tikus bonai , diego , okto , ferdinan
paling tak suka dekat si bonai tu ,
bila dah langgar org buat buat baik ,
bila time org langga dye ,
perghhhhh asik nak marah je ,
sampai berguling guling kat pdg ,
diego pon sama je ,
si ferdinand pulak asik pegang tel*r je ,
cause kene sepak -,-
mcm bongek je ,
takpe takpe yang penting harimau muda menang ,
yuhuuuuuuuuuuuu ,

khairul fahmi che mat *apek is my hero <3 heeeee


okay mau cerita pasal HARIMAU MUDA saja
byebyebyebyebyebyebyebyebye :)

writtern @22:08

CUTI SEKOLAHH HMM
Sunday, 20 November 2011

assalamualaikum ~ ~ ~
how are you today ?
i hope you are fine ,
okay holiday for this year are so boring
i are the only girl in my siblings ,
i have three brothers and two sisters ,
both of my sisters went to uitm for continue to learn ,
my sister's name is dayah and tqa ,
dayah went to uitm puncak perdana , shah alam
and tqa went to uitm arau , perlis
my holiday is nothing without them ,
but im so lucky cause i have fren , internet to having fun ,
 

okayy my english is not very nice ,
but bolehh lahh sikit skit heee
okayy ihave to go now my abg nak guna pulakk ,
its his turn now ,
okayy byeeeeeeeeeeeeeee *muah :)

writtern @23:52

OMG ! GREYSON CHANCE !
Tuesday, 15 November 2011

assalamualaikum ,
korang sihat ?
aku nak cite pasal gc niiiii ,
sebab dye comel + hensem + putih arghhh
dye mmg nakk kene tampo agk nye haha
harituu aku saja bace lah news feed kat fb ,
pastuu ternampak ada org shared gamba ni ,\


untung gilaaaaaaaaaaa kot perempuan ni ,
rasa nak sepak je dye ,
rase nak cari gc NOW haha
jeless giloo loorhh
geramm gilaa ngan pompuan tuu ,
eeeeeeeeeee

okayy nak ckap tuu jee sebenanyee heee
handsome kan ?
heeeeeeeeeee
okayy lahhh byeeeeeeeeeee

writtern @00:22

KENAPA ? -,-
Wednesday, 9 November 2011

assalamuaaikum , :)
korang sihat ? heeee
saya sihatttttttt 
mauu cerita ni haaaaaaa
adalahhh salahh seorang kwan lama aku ni ,
aku tak tau lahh kenapa ngan dye tuuu ,
dye suka ingat dye tu bagus tauu
then, dye selalu cam tetibe je mcm tak lyn aku ,
aku tak kesah ,
tp jgn lahh buat aku tertanye tanye ape salah aku 
kalau aku ada buat salah ngan kau pleasee ckap ngan aku ,
tlg lahh jgn diam kan diri 
then megutuk aku dari belakang ,
please tlg lahh TERUS TERANG ! 
okay ? :)))


okayy , kali ni bukan PECAH RAHSIA , heee
tp MELUAHKAN PERASAAN :)
itu je lahhh ,
okayy thanks cause bace , 
byebye

writtern @01:01